Zoek een outdooractiviteit

Vanaf € 28,50 per persoon
8 tot 300 personen
Elke activiteit duurt een half uur. Je mag zelf bepalen hoeveel en welke activiteiten je kiest. Het zijn allemaal outdoor activiteiten met een competitie element. Tijdens de activiteiten houden wij een puntentelling bij. Er is keuze uit 35 uitjes zoals: Slipcursus, Terreinrijden, Quadrijden, Sumo worstelen, Klimmen, abseilen, teveel om op te noemen.
Vanaf € 42,50 per persoon
20 tot 300 personen
We gaan terug in de tijd. Water halen met een kruik op je hoofd? Je eigen Tenten kamp bouwen. Woorden overseinen met de tamtam. Wie heeft het sterkste team en wie is het slimste opperhoofd die met zijn grote Afrikaanse trommel zijn team weet op te zwepen tijdens de Drakenboot race?
Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 150 personen
Voor een dagje vol actie, spanning en gezelligheid is jouw gezelschap hier aan het goede adres. Ga in teams de strijd aan met elkaar en speel de leukste spellen in de buitenlucht. Plezier en spel zijn de kernwoorden bij iedere fun game.
€ 22,00 tot € 28,00 per persoon
Vanaf 10 personen
De zeskamp is ondertussen een ware klassieker om te doen met een gezelschap, maar nog steeds zeer populair. Dat komt vast omdat het hartstikke leuk en uitdagend is om te doen en omdat de onderdelen iedereen aanspreken. Kom in de buurt van Amersfoort of in overleg op een andere locatie met jouw groep een zeskamp doen.