Zeskamp
Beachgames
Boogschieten
Ga de strijd aan in teams tijdens een zeskamp

Zoek een outdooractiviteit

€ 22,00 tot € 28,00 per persoon
Vanaf 10 personen
De zeskamp is ondertussen een ware klassieker om te doen met een gezelschap, maar nog steeds zeer populair. Dat komt vast omdat het hartstikke leuk en uitdagend is om te doen en omdat de onderdelen iedereen aanspreken. Kom in de buurt van Amersfoort of in overleg op een andere locatie met jouw groep een zeskamp doen.
Vanaf € 42,50 per persoon
20 tot 300 personen
We gaan terug in de tijd. Water halen met een kruik op je hoofd? Je eigen Tenten kamp bouwen. Woorden overseinen met de tamtam. Wie heeft het sterkste team en wie is het slimste opperhoofd die met zijn grote Afrikaanse trommel zijn team weet op te zwepen tijdens de Drakenboot race?
Vanaf € 28,50 per persoon
8 tot 300 personen
Elke activiteit duurt een half uur. Je mag zelf bepalen hoeveel en welke activiteiten je kiest. Het zijn allemaal outdoor activiteiten met een competitie element. Tijdens de activiteiten houden wij een puntentelling bij. Er is keuze uit 35 uitjes zoals: Slipcursus, Terreinrijden, Quadrijden, Sumo worstelen, Klimmen, abseilen, teveel om op te noemen.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Altijd al eens willen weten hoe het voelt om mee te doen met de Olympische Spelen? Speel dan met jouw gezelschap je eigen Olympische Spelen. Sport in teams en neem deel aan verschillende onderdelen. Ieder onderdeel levert je team een Olympische ring op en een score.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties