starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Voetballen in een bubbelbal! - Mogelijk op elke locatie in Noord Nederland

Wat ga je doen

Hou je van voetballen, maar dan net een beetje anders? Dan is bubbelvoetbal de perfecte outdooractiviteit voor jullie actieve en sportieve uitje. Lekker beuken en buitelen zonder dat het pijn doet.

Bij deze variant van voetbal mag je botsen en rollen. Door de grote opblaasbare bubbel die om iedere speler heen zit, wordt het wel een uitdaging om de bal te raken en de goede kant op te schieten. De fun factor is enorm: bubbelvoetbal is leuk om te spelen en leuk om naar te kijken.

Speel bubbelvoetbal binnen of buiten op een gras- of zandveld. Geschikt voor ieder soort groepsuitje zoals een vrijgezellenfeest, een familiedag of een bedrijfsuitje. Het spel wordt met 3 tegen 3, 4 tegen 4 of in toernooivorm gespeeld, afhankelijk van de groepsgrootte. Deze activiteit is inclusief spelleider en mogelijk in heel Nederland. Je kunt er overalls bij boeken die je over je kleding kunt dragen.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01