starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Teambuilding

Teambuilding in de buitenlucht

Een outdoor activiteit om de groepsband te versterken. Samen aan teambuilding werken in de buitenlucht met sport, spel en actie, afgewisseld met avontuur en ontspanning.

Doe een GPS tocht en vind samen de weg terug, ga speuren, survivallen, ervaar een Robinson expeditie of zoek je eigen eten en bereid het in de buitenlucht. Maak vuur, doe een bootcamp of een tienkamp.

De buitenlucht stimuleert en activeert. Op het water, in het bos, door de velden, of struinend door een stad. Met een groepsactiviteit in de buitenlucht kunnen plezier en teambuilding goed gecombineerd worden.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Airsoft Storlyline
Uitdagende Airsoft missies, met Escape Room elementen!
Airsoft Storyline zijn arrangementen met een verhaallijn en puzzels, en opdrachten die vergelijkbaar met escape room zijn.
Maar dan met de Actie, spanning van Airsoft.

Prijs
€ 30,00 tot € 65,00 per persoon
Aantal
10 tot 160 personen
Locaties
Valburg - Crossroads
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001outdooractiviteiten

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01