starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Stoere outdoor activiteit: rondje Nederbetuwe op een fatbike

Wat ga je doen

Stap op een stoere fatbike met elektrische trapondersteuning en lekkere dikke banden en maak een prachtige tour door een gevarieerd en prachtig landschap langs de mooiste plekjes.

Dit is een geweldige outdoor activiteit om te doen met een vriendengroep, sportteam, de collega’s of familie. Zes uur onderweg met natuurlijk stops en een lunchpauze. Op de fiets geniet je ondertussen van het mooie landschap tussen Rijn en Waal, de uiterwaarden en de Grebbeberg. Ook niet-verharde wegen ben je de baas op een fatbike en een heuveltje vormt geen probleem.

Deze geheel verzorgde fatbiketour start met een ontvangst met koffie/thee en koekjes, een uitgebreide instructie en een proefrondje. De lunch met broodjes, sap en melk vindt plaats bij een pittoreske molen en de tour eindigt met een hapje en een drankje.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01