starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Raften en kanoën

Het water op voor outdooractiviteiten met kano en raftvlot

Op het water kun je je prima vermaken met allerlei leuke outdoor activiteiten. Op de vele rivieren, meren en de Noordzee kun je in Nederland alle kanten op met kanotochten of raft-activiteiten.

Ga met je groep vrienden, vriendinnen of collega’s of met je familie kanoën in de Biesboch, over de grachten van Amsterdam, Utrecht of Amersfoort of maak een mooie tocht op de Friese meren. Aan de Noordzeekust of bij de Waddeneilanden kun je raften in de branding.

Raften of kanoën laat zich goed combineren met andere activiteiten aan of op het water voor een gevarieerd programma tijdens een bedrijfsuitje, teamuitje, vriendendag, vrijgezellenfeest of familiedag.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Outdoor tot de MAX. Een 4 uur durend programma waarbij je begint met drie kano-activiteiten. Eerst een mooie kanotocht, een potje kanopolo, SuperSUPPEN of vlot bouwen en varen. Als afsluiting een duik van de kanoduiktoren! Weer een beetje opgedroogd ga je verder met drie outdoor activiteiten op het land.

Prijs
Vanaf € 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Goes
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001outdooractiviteiten

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01