starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Raften

Raften doe je met een raft, een stevige rubberboot waarin 4-12 mensen kunnen. Raften is een zeer populaire outdooractiviteit die vaak op wild water wordt gedaan. En ja, wild water is ook in Nederland en België te vinden. Er zijn plaatsen waard dit heel goed kan, denk aan de Noordzee, de Maas, de Ardennen of anders op een wildwaterbaan.

Als iedereen is geïnstrueerd en zijn positie heeft ingenomen in de boot kan het spektakel beginnen. Focus, teamwork en een beetje kracht zijn de benodigdheden voor deze stoere activiteit op het water, in de buitenlucht.

Heel leuk om te doen met je vrienden of collega’s. Doe een wedstrijd of maak een tocht en bekijk wat de extra mogelijkheden zijn voor een picknick, bbq, lunch of borrel, want raften maakt dorstig en hongerig.

Er zijn geen uitjes gevonden

Je kunt een van je voorkeuren weghalen door op het kruisje Verwijder actief filter te drukken.

Je kunt ook naar het complete overzicht met alle uitjes! Wellicht zit er een uitje bij die aan je voorkeuren voldoet

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01