Zoek een outdooractiviteit

Overleven in de natuur door gebruik te maken van allerlei middelen uit de natuur, dat is de essentie van deze uitdagende activiteit. Leer van en vertrouw op de natuur om je heen. Hoe maak je vuur, wat kun je eten, hoe vind je water, waar en hoe sla je een kamp op, waar moet ik niet lopen, en hoe vind ik mijn weg naar de bewoonde wereld?

Leer de basics van bushcraft survival en breng ze in praktijk met jouw groep. Stap uit je comfortzone, laat je mobiel en horloge achter en vertrouw op de natuur en op elkaar.

Hoe handelen jullie in onverwachte situaties en hoe maak je gebruik van de natuur om je heen? Dit is een mooie teambuildingsactiviteit of uitdaging voor een vriendengroep. Durven jullie het aan?

Vanaf € 45,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Bij het Bushcraft & Survival bedrijfsfeest ga je gezamenlijk de natuur in en leer je op primitieve wijze vuur maken. Vervolgens wordt in groepsverband een opdracht uitgevoerd waar je de geleerde technieken direct moet toepassen. Wie is de beste vuurmaker? Vervolgens wordt een kampvuur aangelegd waar een lekkere maaltijd op bereid wordt. Wij maken voor u een volledig verzorgd programma op maat! De ultieme outdoor ervaring.
€ 50,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Bushcraft & Survival is een groepsactiviteit die in het teken staat van buiten bezig zijn in de natuur. Naast dat het een super leuke activiteit is, leer je ook veel over de natuur en technieken die je toe kunt passen om in en met de natuur te leven. Denk aan vuur maken, onderkomen bouwen, jagen (theorie), eetbare planten en koken op een kampvuur.
Vanaf € 18,15 per persoon
50 tot 400 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Een parcours met diverse obstakels op elke gewenste locatie alleen voor uw bedrijf; de exclusieve Mobstaclerun voor teams en/of individuen van 50 - 400 personen op locatie.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Val eens terug op de natuur en op je zelf. Test hoe het is gesteld met je vaardigheden om te overleven in en met behulp van de natuur. Laat al je digitale gadgets eens voor wat ze zijn en geef je over aan de natuur met jouw vrienden of collega’s.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest