Zoek een outdooractiviteit

Paintball is een spannend spel voor echte vrouwen en mannen, want een beetje stoer moet je wel zijn voor deze outdoor activiteit. Outdoor paintball wordt buiten gespeeld op afgebakende grote stukken terrein vol (natuurlijke) obstakels waarachter je je kunt verschuilen om de tegenstander te overvallen en te beschieten, met paintballs.

Verfballetjes die prachtige vlekken achterlaten op je paintball pak. Als je geraakt wordt natuurlijk. Met goede materialen en afspraken, en na een duidelijke uitleg kunnen verschillende spelvormen gespeeld worden. Twee teams tegen elkaar, last man standing, vlag veroveren of met z’n allen op zoek naar de vrijgezel.

Een spannende, uitdagende activiteit waarin je al je energie, durf, oerkracht en gevoel voor strategie kwijt kunt. Rennen, springen, schieten en winnen. Ideale activiteit voor een vriendengroep of met collega’s.

€ 63,00 per persoon
Vanaf 7 personen
Het groepsuitje voor de echte adrenaline kick. Tijden dit event zullen jullie een aantal spectaculaire activiteiten doen zoals: Quad rijden, Mini motor rijden en Paintballen, niet voor mietjes dus. Zijn jullie een stoere groep en houden jullie van ruige activiteiten en een beetje actie dan is dit uitje echt iets voor jullie. Tijdens het Paintballen (3 uur lang) kunnen jullie er zelfs nog voor kiezen voor verschillende spellen en spelvelden.
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 5 personen
Speel een spannend outdoor toernooi met drie verschillende schietspellen en zorg dat jouw team wint. Met paintballen, een airsoft game en archery tag wordt dit een zinderende strijd.
Vanaf € 14,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Strijd in teams tegen elkaar in spannende paintball-battles waarbij het aankomt op snelheid, tactiek en durf. Waan je in een echte gevechtssituatie op deze outdoor paintball locatie.
Vanaf € 21,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Outdoor Paintball kun je spelen in Enschede en Oldenzaal! Het betreffen speciaal ingerichte velden die voor het overgrote deel uit bos bestaan. Je speelt dus in een mooie natuurlijke omgeving. In tegenstelling tot veel andere paintball-aanbieders speel je bij ons alleen met je eigen gezelschap.
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Ga niet alleen de strijd aan met elkaar maar ook met de elementen in een real life outdoor speelveld tijdens een uitdagend paintball gevecht. Op grote outdoor speelvelden vol natuurlijke en kunstmatige obstakels als heuvels, kuilen, hutten, wrakken en uitkijktorens speel je een oneindig uitgebreide paintballmissie met telkens nieuwe varianten voor tactieken, hinderlagen en aanvallen.
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Ga lekker paintballen met je collega’s of vrienden/vriendinnen. Op een prachtige locatie in de openlucht op een terrein vol uitdagingen, schuilplaatsen en hindernissen is het ideaal paintballen. Verg het uiterste van jezelf, binnen een team of individueel. Laat de adrenaline stromen en duik helemaal in dit oerspel.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest