Zoek een outdooractiviteit

In de lage landen geen bergen van het kaliber Alpen of Pyreneeën, maar ook hier is genoeg uitdaging te vinden op het gebied van klimmen. Er zijn zeer uitdagende klimparcoursen te vinden in bomen en met andere constructies, lekker in de buitenlucht, waar je je als een vogel of klimgeit zo vrij voelt.

Klim en klauter omhoog en weer omlaag, via touwladders, bruggen en andere obstakels of ga naar beneden door middel van abseilen (afdalen aan een touw) of met een tokkelbaan (afdalen met een kabelbaan).

Onder professionele begeleiding en met goede uitrusting kunnen verschillende uitdagingen aangegaan worden, voor iedereen op een geschikt niveau. Zo wordt jouw vrijgezellen-, vrienden-, familie- of collega-uitje een heerlijke buitendag vol in- en ontspanning en met gegarandeerd heel veel voldoening.

Vanaf € 28,50 per persoon
8 tot 300 personen
Elke activiteit duurt een half uur. Je mag zelf bepalen hoeveel en welke activiteiten je kiest. Het zijn allemaal outdoor activiteiten met een competitie element. Tijdens de activiteiten houden wij een puntentelling bij. Er is keuze uit 35 uitjes zoals: Slipcursus, Terreinrijden, Quadrijden, Sumo worstelen, Klimmen, abseilen, teveel om op te noemen.
Voor € 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Outdoor tot de MAX. Een 4 uur durend programma waarbij je begint met drie kano-activiteiten. Eerst een mooie kanotocht, een potje kanopolo, SuperSUPPEN of vlot bouwen en varen en als afsluiting een duik van de kanoduiktoren. Weer een beetje opgedroogd ga je verder met drie outdoor activiteiten op het land.
Vanaf € 18,15 per persoon
50 tot 400 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Een parcours met diverse obstakels op elke gewenste locatie alleen voor uw bedrijf; de exclusieve Mobstaclerun voor teams en/of individuen van 50 - 400 personen op locatie.
Vanaf € 26,80 per persoon
Vanaf 15 personen
Als jullie niet voor één gat te vangen zijn dan is deze GPS tocht vol uitdagende activiteiten, vragen en opdrachten een uitstekend groepsuitje vol teamspirit en teambuilding.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest