starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Outdoor bubbelbal; uitdagend, spannend en voor alle leeftijden

Wat ga je doen

Ballen in een bubbel, bubbels en een bal, dat maakt bubbelbal. Een actieve, gezellige en zelfs hilarische activiteit in de buitenlucht.

Voetballen terwijl je zelf in een bubbel zit. Het klinkt gemakkelijk maar met deze bubbel om je heen, kom je sneller in aanraking met een ander en dat zorgt voor onverwachte hobbels.
Speel een buitelend partijtje bubbelbal, maak de mooiste rollen en botsingen en zorg dat je niet stikt van het lachen, want met bubbelbal heb je heel veel lol en plezier.

Bubbelballen doe je op het voetbalveld bij jullie om de hoek, het grasveldje in het park of een kunstgrasveld in de buurt. Heel geschikt als activiteit voor een vriendengroep, een sportteam
of als onderbreking met de collega’s tijdens een vergaderdag of het bedrijfsuitje.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Waar wil je het uitje plaats laten vinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01