starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Outdoor Archery Tag - Mogelijk op elke locatie in Noord Nederland

Wat ga je doen

Handboogtag, ook wel Archery Tag genoemd, is een leuke combinatie van de kick en tactiek van het paintball-spel gecombineerd met de behendigheid en het spel van trefbal. Een superleuke, sportieve activiteit voor een dagje met de collega’s, je vrienden, vriendinnen of familie.

Je speelt handboogtag met een aangepaste handboog en pijlen met een zachte foampunt. Hierdoor is er geen kans op blauwe plekken en je gezicht wordt ook nog eens beschermd met een masker. Het is een snel en tactisch spel waarbij je je tegenstanders en hun targets moet uitschakelen.

Zin in deze leuke activiteit? Speel het buiten op een gras- of zandveld in teams van 9 tegen 9 of in toernooivorm als het om grotere groepen gaat. Inclusief al het materiaal en de spelbegeleider. Ook is het mogelijke extra overalls bij te boeken, die je over je eigen kleding kunt aantrekken.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01