starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Indoor of outdoor Archery Tag - Mogelijk op elke locatie!

Wat ga je doen

Met Archery Tag worden de behendigheid en trefzekerheid van trefbal gecombineerd met de techniek van het boogschieten en de sensatie van paintball, maar dan met softpoint pijlen die geen pijn doen als je geraakt wordt.

Deze outdoor activiteit speel je in twee teams op een speelveld vol obstakels. Probeer de tegenstander uit schakelen door ze te raken of hun targets omver te schieten. Beleef met je vrienden, familie of collega’s de sensatie van dit spel.

Veilig door de zachte pijlen en een gezichtsmasker en vooraf gegaan door duidelijke instructies. Je kunt Achery Tag spelen op een prachtig speelveld in Noordwolde-zuid of op een andere locatie naar eigen keuze door heel Nederland met behulp van opblaasbare obstakels waarmee een veld uitgezet wordt. Ook leuk om te combineren met bamboestieken (handboog)schieten of wighland games.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01