Zoek een outdooractiviteit

Vanaf € 69,50 per persoon
12 tot 200 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Stap op een Segway en beleef een paar heerlijke uren in de buitenlucht, terwijl je geniet van de omgeving en de groep waarmee je op pad bent. Staande op een zelf balancerend elektronisch voertuig de omgeving verkennen. Het klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. Iedereen kan het en het is een gezellige, ontspannende en unieke outdooractiviteit die je op iedere gewenste locatie kunt beleven.
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Staat het vast dat jouw gezelschap een outdooractviteit gaat doen? Lekker buiten actief allerlei uitdagingen aangaan? Dat gaat helemaal goedkomen met de OutdoorGame. Met dit spannende interactieve spel dat buiten in het bos en het veld gespeeld wordt, kan de familiedag, vrijgezellenfeest of het bedrijfsuitje niet meer stuk. 
Vanaf € 26,80 per persoon
Vanaf 15 personen
Als jullie niet voor één gat te vangen zijn dan is deze GPS tocht vol uitdagende activiteiten, vragen en opdrachten een uitstekend groepsuitje vol teamspirit en teambuilding.
€ 30,25 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in heel Nederland
Met een GPS door stad en natuur. Met een rugzak gevuld met een vragenlijst en andere benodigdheden gaan de teams op pad. Elk team legt een andere route af en zal onderweg opdrachten in teamverband moeten oplossen. Welk team heeft de meeste opdrachten en vragen goed en vind de weg met GPS?
€ 25,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Laat telefoon en GPS maar thuis en vertrouw op kaart en kompas. Laat je droppen en zoek je weg via de verschillende bakens naar het eindpunt. Lekker struinen door de natuur en samenwerken met in je achterhoofd constant de spanning of je de weg wel gaat vinden en je weer thuis komt.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Als de duisternis is ingetreden is het tijd voor dit spannende spel in het donker. Als jouw gezelschap niet bang is in het donker en houdt van actie, competitie, sluipen en strategisch denken dan gaat dit spel spannende uren opleveren. In kleine groepjes worden jullie onder begeleiding, met GPS en een hoofdlamp naar verschillende startlocaties gebracht.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest