Citygame Opdracht
Overzicht met GPS tochten in Nederland

Zoek een outdooractiviteit

Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Als de duisternis is ingetreden is het tijd voor dit spannende spel in het donker. Als jouw gezelschap niet bang is in het donker en houdt van actie, competitie, sluipen en strategisch denken dan gaat dit spel spannende uren opleveren. In kleine groepjes worden jullie onder begeleiding, met GPS en een hoofdlamp naar verschillende startlocaties gebracht.
€ 25,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Laat telefoon en GPS maar thuis en vertrouw op kaart en kompas. Laat je droppen en zoek je weg via de verschillende bakens naar het eindpunt. Lekker struinen door de natuur en samenwerken met in je achterhoofd constant de spanning of je de weg wel gaat vinden en je weer thuis komt.
€ 30,25 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in heel Nederland
Met een GPS door stad en natuur. Met een rugzak gevuld met een vragenlijst en andere benodigdheden gaan de teams op pad. Elk team legt een andere route af en zal onderweg opdrachten in teamverband moeten oplossen. Welk team heeft de meeste opdrachten en vragen goed en vind de weg met GPS?
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Staat het vast dat jouw gezelschap een outdooractviteit gaat doen? Lekker buiten actief allerlei uitdagingen aangaan? Dat gaat helemaal goedkomen met de OutdoorGame. Met dit spannende interactieve spel dat buiten in het bos en het veld gespeeld wordt, kan de familiedag, vrijgezellenfeest of het bedrijfsuitje niet meer stuk. 

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties