starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Buggy rijden

Wie denkt dat een buggy alleen een wagentje is om een kind in te vervoeren, heeft het mis. Een buggy is ook een auto waar je heel leuk mee kunt crossen, off road door de bossen en de modder, maar ook op de gewone weg.

Hij dankt zijn naam aan het feit dat het aanvankelijk vooral omgebouwde Volkswagen kevers in de VS betrof. Tegenwoordig wordt dit type auto voornamelijk gebruikt voor speciale activiteiten off road als races, rally’s of een ruige toertocht.

Dus grijp je kans om ook eens in zo’n auto te rijden, en het back-to-basics gevoel in de buitenlucht te ervaren in een buggy, en boek een buggy riding activiteit voor jouw groepsuitje. Deze activiteit is goed te combineren met ander activiteiten en bijvoorbeeld een lunch of bbq.

Er zijn geen uitjes gevonden

Je kunt een van je voorkeuren weghalen door op het kruisje Verwijder actief filter te drukken.

Je kunt ook naar het complete overzicht met alle uitjes! Wellicht zit er een uitje bij die aan je voorkeuren voldoet

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01