starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bubbelvoetbal - Voetballen in rugby stijl!

Wat ga je doen

Bubbelvoetbal is hét spel voor een geslaagd uitje. Naast het sportieve element biedt dit spel veel vermaak en zal er een hoop gelachen worden. Jullie rollen, botsen en stuiteren namelijk over het veld met een enorme bal om je heen.

Leuk om te doen met vrienden, familie, collega's, of natuurlijk je voetbalteam. Maar let op, want de regels van bubbelvoetbal zijn heel anders. Tegen iemand aanbotsen, rollen over het veld, en stuiterend richting de goal zijn allemaal toegestaan.

Laat ons weten op welk veld of terrein je wilt bubbelvoetballen, en we komen naar je toe met de ballen. Na het bubbelvoetbal is het mogelijk om te genieten van een heerlijk horeca arrangement, speciaal aangepast aan jullie wensen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01