starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Boomklimmen XL - Voor een echte piekervaring

Wat ga je doen

Wat nou klimmen in een klimhal? Je kan de boom in! Met ons klim je veilig gezekerd in een paar joekels van beuken (je klimt tot 20 meter!). Geschikt voor alle niveaus. Wie heeft er geen goede herinneringen aan boomklimmen? Laat het kind in jezelf weer los. Bijna alle volwassenen vinden het superleuk om weer eens in een boom te klimmen.

Voor de echte thrillseekers schroeven we de uitdaging graag een beetje op. Wedstrijdklimmen, blinddoekklimmen, klimmen met de speleoladder - wie gekkigheid wil, kan het krijgen.

Desgewenst combineren we het klimmen met een andere activiteit, zoals wildplukken. Tegen een bescheiden meerprijs zetten we bovendien ons rijdende koffiebar onder de boom, waarmee je zelf koffie en thee kan zetten. Onze vaste klimplek is in de Scheveningse Bosjes, perfect tussen centrum en strand. Klimmen op een andere plek (mooie boom in je kantoortuin, park in de buurt...) of klimmen als teambuilding? We maken een mooi plan!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01