starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Boogschieten

Outdoor boogschieten is een activiteit die steeds populairder wordt. Waan je zelf Robin Hood die met zijn vrienden een boogschietwedstrijd doet of voel je als de dappere strijdster Nerida uit de populaire film Brave.

Snuif de boslucht op, luister naar de geluiden uit de natuur en richt je op je doel. Concentratie en precisie zijn van groot belang bij deze sport waarbij het allang niet meer draait om prooi of vijand.

Laat je meer vertellen over de verschillende typen bogen en de technieken die je moet gebruiken en leg daarna zelf aan en schiet in de roos. Oefening baart kunst en na enige tijd kun je een mooi wedstrijdje boogschieten houden met jouw gezelschap in de buitenlucht.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Deze middag ga je helemaal los met een aantal oeroude schietsporten en werptechnieken. Het Engelse boogschieten, Ecuadoriaans blaaspijpschieten en het Scandinavisch bijl werpen! Daarnaast gaan we nog op z'n schots stam werpen en paal slingeren! Een actief groepsuitje, welk team mag zich bekronen tot winnaar?

Prijs
€ 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Bij ons in Veenendaal of op elke geschikte locatie.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001outdooractiviteiten

Wie wint de uitdagende proeven en kan zich winnaar van de Hunger Games noemen? In het originele verhaal betekent verlies de dood. In deze variant betaal je verlies met een andere prijs…

Prijs
Vanaf € 34,95 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Gouda, Rotterdam, Harderwijk, Eindhoven, Nijmegen, Turnhout
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001outdooractiviteiten

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01