Zoek een outdooractiviteit

Outdoor boogschieten is een activiteit die steeds populairder wordt. Waan je zelf Robin Hood die met zijn vrienden een boogschietwedstrijd doet of voel je als de dappere strijdster Nerida uit de populaire film Brave.

Snuif de boslucht op, luister naar de geluiden uit de natuur en richt je op je doel. Concentratie en precisie zijn van groot belang bij deze sport waarbij het allang niet meer draait om prooi of vijand.

Laat je meer vertellen over de verschillende typen bogen en de technieken die je moet gebruiken en leg daarna zelf aan en schiet in de roos. Oefening baart kunst en na enige tijd kun je een mooi wedstrijdje boogschieten houden met jouw gezelschap in de buitenlucht.

Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 40 personen
Bekwaam je in de kunst van het boogschieten tijdens een actief outdoor dagje met collega’s, vrienden of familie. Na een warme ontvangst krijgen jullie de basisvaardigheden van het boogschieten uitgelegd en wordt er aangelegd voor een aantal proefrondjes.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Wie wint de uitdagende proeven en kan zich winnaar van de Hunger Games noemen? In het originele verhaal betekent verlies de dood. In deze variant betaal je verlies met een andere prijs…
€ 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Veenendaal, ook mogelijk op eigen locatie
Deze middag ga je helemaal los met een aantal oeroude schietsporten en werptechnieken. Het Engelse boogschieten, Ecuadoriaans blaaspijpschieten en het Scandinavisch bijl werpen! Daarnaast gaan we nog op z'n schots stam werpen en paal slingeren! Een actief groepsuitje, welk team mag zich bekronen tot winnaar?

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest