Archery tag
Archery Tag is paintball maar dan met pijl en boog

Zoek een outdooractiviteit

Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Op diverse locaties in Nederland kun je dit spannende, actieve, relatief nieuwe spel spelen. Archery Tag is een perfecte combinatie van paintball, tref bal en boogschieten. Met foam pijlpunten dus ongevaarlijk en geen blauwe plekken.
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 5 personen
Speel een spannend outdoor toernooi met drie verschillende schietspellen en zorg dat jouw team wint. Met paintballen, een airsoft game en archery tag wordt dit een zinderende strijd.
Voor € 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Outdoor tot de MAX. Een 4 uur durend programma waarbij je begint met drie kano-activiteiten. Eerst een mooie kanotocht, een potje kanopolo, SuperSUPPEN of vlot bouwen en varen en als afsluiting een duik van de kanoduiktoren. Weer een beetje opgedroogd ga je verder met drie outdoor activiteiten op het land.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Wie wint de uitdagende proeven en kan zich winnaar van de Hunger Games noemen? In het originele verhaal betekent verlies de dood. In deze variant betaal je verlies met een andere prijs…
Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 32 personen
Een van de outdoor hits van dit moment is Archery Attack. Een combinatie van paintball (zonder harde kogels, maar met pijlen met rubberen kussentjes), trefbal en boogschieten.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties