Archery tag
Archery Tag is paintball maar dan met pijl en boog

Zoek een outdooractiviteit

Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Wie wint de uitdagende proeven en kan zich winnaar van de Hunger Games noemen? In het originele verhaal betekent verlies de dood. In deze variant betaal je verlies met een andere prijs…
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 5 personen
Speel een spannend outdoor toernooi met drie verschillende schietspellen en zorg dat jouw team wint. Met paintballen, een airsoft game en archery tag wordt dit een zinderende strijd.
€ 19,90 per persoon
Vanaf 10 personen
Arrow attack is hét spannende spel om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten te spelen. Met pijl en boog proberen je tegenstander uit te schakelen. Wie is tactisch het slimst? Wie is het behendigst? Niet alleen het uitschakelen van je tegenstander levert punten op maar ook het target schieten kan jouw team punten opleveren.
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Op diverse locaties in Nederland kun je dit spannende, actieve, relatief nieuwe spel spelen. Archery Tag is een perfecte combinatie van paintball, tref bal en boogschieten. Met foam pijlpunten dus ongevaarlijk en geen blauwe plekken.
Voor € 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Outdoor tot de MAX. Een 4 uur durend programma waarbij je begint met drie kano-activiteiten. Eerst een mooie kanotocht, een potje kanopolo, SuperSUPPEN of vlot bouwen en varen en als afsluiting een duik van de kanoduiktoren. Weer een beetje opgedroogd ga je verder met drie outdoor activiteiten op het land.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties