Zoek een outdooractiviteit

Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Wie wint de uitdagende proeven en kan zich winnaar van de Hunger Games noemen? In het originele verhaal betekent verlies de dood. In deze variant betaal je verlies met een andere prijs…
Voor € 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Outdoor tot de MAX. Een 4 uur durend programma waarbij je begint met drie kano-activiteiten. Eerst een mooie kanotocht, een potje kanopolo, SuperSUPPEN of vlot bouwen en varen en als afsluiting een duik van de kanoduiktoren. Weer een beetje opgedroogd ga je verder met drie outdoor activiteiten op het land.
€ 13,75 tot € 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Tolbert
Een variant op Paintball, met pijl en boog! Wie haal jij neer? Richt je pijlen op vrienden, familieleden of collega’s. Duik tegelijkertijd weg voor de pijlen van je tegenstanders. Archery Tag is een actief en interactief gezelschapsspel waar actie en humor vloeiend samenkomen. Een vermakelijk groepsuitje. Verstop je. Kom weer tevoorschijn. Vuur je pijlen af. Pijlsnel.
€ 15,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke geschikte outdoor locatie in Zuid-Holland en Utrecht
Met pijl en boog in een hinderlaag om het andere team te raken. Met Archery Attack kun je helemaal los in een spannend schiet- en tactiekspel. Archery Attack is de nieuwe sensatie op sport- en spelgebied.
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 5 personen
Speel een spannend outdoor toernooi met drie verschillende schietspellen en zorg dat jouw team wint. Met paintballen, een airsoft game en archery tag wordt dit een zinderende strijd.
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Op diverse locaties in Nederland kun je dit spannende, actieve, relatief nieuwe spel spelen. Archery Tag is een perfecte combinatie van paintball, tref bal en boogschieten. Met foam pijlpunten dus ongevaarlijk en geen blauwe plekken.
Vanaf € 17,50 per persoon
8 tot 32 personen
Een van de outdoor hits van dit moment is Archery Attack. Een combinatie van paintball (zonder harde kogels, maar met pijlen met rubberen kussentjes), trefbal en boogschieten.