Zoek een outdooractiviteit

€ 32,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Voor een gevarieerd en actief programma met een groep collega’s, vrienden of familie is er een speciaal kano- en steparrangement beschikbaar. Als je namelijk niet kunt kiezen tussen een activiteit op het water of op wielen dan doe je gewoon allebei!
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Ben jij een ware Robinson? Kun jij overleven onder barre omstandigheden en je krachten precies op het juiste moment toepassen? Ben je bovenal goed in samenwerken en tactisch denken? Maar is een tropisch eiland even niet haalbaar? Geen probleem, want kom gewoon met jouw gezelschap een van de Robinson varianten spelen in de buurt van Amersfoort.
€ 22,00 tot € 28,00 per persoon
Vanaf 10 personen
De zeskamp is ondertussen een ware klassieker om te doen met een gezelschap, maar nog steeds zeer populair. Dat komt vast omdat het hartstikke leuk en uitdagend is om te doen en omdat de onderdelen iedereen aanspreken. Kom in de buurt van Amersfoort of in overleg op een andere locatie met jouw groep een zeskamp doen.
€ 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Voel je even helemaal vrij. Vrij als een vogel of een hert of misschien wel als een vos of een wolf en ren door het bos alsof je leven er van af hangt. Volg het parcours, ontwijk de obstakels of bedwing ze allemaal: greppels, touwnetten en boomstammen. Maak gebruik van je behendigheid en geniet van het bos en de buitenlucht. Doe deze forestrun samen met je collega’s, vrienden of je sportteam.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Als de duisternis is ingetreden is het tijd voor dit spannende spel in het donker. Als jouw gezelschap niet bang is in het donker en houdt van actie, competitie, sluipen en strategisch denken dan gaat dit spel spannende uren opleveren. In kleine groepjes worden jullie onder begeleiding, met GPS en een hoofdlamp naar verschillende startlocaties gebracht.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Val eens terug op de natuur en op je zelf. Test hoe het is gesteld met je vaardigheden om te overleven in en met behulp van de natuur. Laat al je digitale gadgets eens voor wat ze zijn en geef je over aan de natuur met jouw vrienden of collega’s.
€ 22,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Dompel je onder in de ruige tradities van de Schotse Hooglanden. Trotseer weer en wind en ga als echte highlanders de strijd aan in een aantal zeer gevarieerde spellen. Verdeel je groep van vrienden, vriendinnen of collega’s in een aantal clans, geef een oerkreet en meet jullie krachten in een circuit van activiteiten die je kunt samenstellen uit een groot aanbod.
€ 26,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Geniet vanaf je stoere mountainbike eens van de buitenlucht en de mooie omgeving. Op een mountainbike kun je prachtig het terrein verkennen zonder dat je komt vast te zitten in zand of modder of zonder dat iedere tak of kuil je beperkt in je fietstocht. Kijk maar eens hoe goed jouw conditie zich houdt op deze fietstocht.
€ 25,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Laat telefoon en GPS maar thuis en vertrouw op kaart en kompas. Laat je droppen en zoek je weg via de verschillende bakens naar het eindpunt. Lekker struinen door de natuur en samenwerken met in je achterhoofd constant de spanning of je de weg wel gaat vinden en je weer thuis komt.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest