Zoek een outdooractiviteit

€ 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Voel je even helemaal vrij. Vrij als een vogel of een hert of misschien wel als een vos of een wolf en ren door het bos alsof je leven er van af hangt. Volg het parcours, ontwijk de obstakels of bedwing ze allemaal: greppels, touwnetten en boomstammen. Maak gebruik van je behendigheid en geniet van het bos en de buitenlucht. Doe deze forestrun samen met je collega’s, vrienden of je sportteam.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Altijd al eens willen weten hoe het voelt om mee te doen met de Olympische Spelen? Speel dan met jouw gezelschap je eigen Olympische Spelen. Sport in teams en neem deel aan verschillende onderdelen. Ieder onderdeel levert je team een Olympische ring op en een score.
€ 22,00 tot € 28,00 per persoon
Vanaf 10 personen
De zeskamp is ondertussen een ware klassieker om te doen met een gezelschap, maar nog steeds zeer populair. Dat komt vast omdat het hartstikke leuk en uitdagend is om te doen en omdat de onderdelen iedereen aanspreken. Kom in de buurt van Amersfoort of in overleg op een andere locatie met jouw groep een zeskamp doen.
€ 25,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Laat telefoon en GPS maar thuis en vertrouw op kaart en kompas. Laat je droppen en zoek je weg via de verschillende bakens naar het eindpunt. Lekker struisen door de natuur en samenwerken met in je achterhoofd constant de spanning of je de weg wel gaat vinden en je weer thuis komt.
€ 32,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Voor een gevarieerd en actief programma met een groep collega’s, vrienden of familie is er een speciaal kano- en steparrangement beschikbaar. Als je namelijk niet kunt kiezen tussen een activiteit op het water of op wielen dan doe je gewoon allebei!
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Ben jij een ware Robinson? Kun jij overleven onder barre omstandigheden en je krachten precies op het juiste moment toepassen? Ben je bovenal goed in samenwerken en tactisch denken? Maar is een tropisch eiland even niet haalbaar? Geen probleem, want kom gewoon met jouw gezelschap een van de Robinson varianten spelen in de buurt van Amersfoort.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Val eens terug op de natuur en op je zelf. Test hoe het is gesteld met je vaardigheden om te overleven in en met behulp van de natuur. Laat al je digitale gadgets eens voor wat ze zijn en geef je over aan de natuur met jouw vrienden of collega’s.
€ 119,00 per persoon
Maximaal 50 personen
Leef je helemaal uit tijdens deze spectaculaire outdoor activiteit in commando-stijl. Laat je overweldigen door de actie en de snelheid en neem dan de controle en ga tot het uiterste.
€ 22,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Dompel je onder in de ruige tradities van de Schotse Hooglanden. Trotseer weer en wind en ga als echte highlanders de strijd aan in een aantal zeer gevarieerde spellen. Verdeel je groep van vrienden, vriendinnen of collega’s in een aantal clans, geef een oerkreet en meet jullie krachten in een circuit van activiteiten die je kunt samenstellen uit een groot aanbod.
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Ga je graag met jouw gezelschap eens lekker in de buitenlucht naar adem happen en alles geven wat er in je zit? Een activiteit doen om je grenzen op te zoeken? Dan is deze pittige activiteit jullie op het lijf geschreven.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties